Begeleid Wonen Nederland
arrow_drop_up arrow_drop_down

Woonbegeleiding via Begeleid Wonen Nederland

Waar wonen, thuis wordt

Gemeente Arnhem

Gemeente Eindhoven

Gemeente Helmond

Missie Begeleid Wonen Nederland

Begeleid Wonen Nederland biedt goede kwaliteit zorg en past de zorg aan op het niveau van de cliënt. De cliënt staat altijd centraal en bepaalt zo veel mogelijk de richting die hij of zij op wil. Begeleid Wonen Nederland gaat altijd uit van de mogelijkheden van de cliënt. Cliënt heeft in het begeleidingsproces een actieve rol en er wordt zoveel mogelijk getracht beroep te doen op- of het opbouwen van het eigen netwerk. De directe leefomgeving zal gestimuleerd worden een bijdrage te leveren aan een zo zelfstandig mogelijk bestaan van de cliënt. De directe leefomgeving is daarom een belangrijk onderdeel van de zorg.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij onze nieuwe persoonlijke begeleider?

Als persoonlijke begeleider ben je eerste aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de realisatie van de individuele begeleiding van jong volwassenen met een psychische- en/of psychiatrische – en/of verstandelijke beperking. 

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Een gastvrouw /ontspanningsbegeleider geeft persoonlijke aandacht, bedenkt activiteiten, promoot deze onder de cliënten, bereidt deze voor en voert ze uit. . Het doel ervan is om clienten te leren ontspannen

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Zeer te spreken"

Zeer goede woonzorg begeleiding gehad vanuit verslavingskliniek als overbrugging terug in de maatschappij! Zeer te spreken!

ZorgkaartNederland

  • "Woonzorg is top!"

    Woonzorg is top! Er is veel aandacht voor jou als persoon en staan altijd voor je klaar. Er werken leuke begeleiders en het is hier ook heel erg gezellig. Ze organiseren regelmatig activiteiten zodat je elkaar kan leren kennen en niet alleen bent met de bijvoorbeeld de feestdagen.

    ZorgkaartNederland

  • " mijn leven nu een stuk fijner"

    Omdat mijn vertrouwen in het verleden zeer vaak beschadigd is had ik geen hoop en vertrouwen meer in mensen of Hulp verlenging, zo was het ook toen ik met woonzorg in aanraking kwam ,ik dacht eerst zien dan geloven .en dankzij hun woon ik nu in een pracht appartement met geweldige zorg.ik had nooit gedacht dat ik überhaupt op mezelf zou gaan en zover zou komen als ik nu ben ,maar dankzij woonzorg is mijn leven nu een stuk fijner ondanks mijn stoornis.

    ZorgkaartNederland