Beschermd wonen op de tu eindhoven via Woonzorg Eindhoven
Video Aspect Ratio: 4:1

Beschermd wonen aan de TU in Eindhoven?

We hebben nog enkele plekjes vrij!

Direct aanmelden

12+

Ervaren begeleiders

50+

Jongeren die bij ons wonen

27+

Locaties door Eindhoven

Beschermd wonen via Woonzorg Eindhoven

Woonzorg Eindhoven biedt een goede kwaliteit zorg en past deze op het niveau van de cliënt aan. De cliënt staat altijd centraal en bepaalt zo veel mogelijk de richting die hij of zij op wil. Woonzorg Eindhoven gaat altijd uit van de mogelijkheden van de cliënt. De cliënt heeft in het begeleidingsproces een actieve rol. Er wordt zoveel mogelijk getracht een beroep te doen op het eigen netwerk. Het opbouwen hiervan wordt dan ook aangemoedigd. De directe leefomgeving zal gestimuleerd worden een bijdrage te leveren aan een zo zelfstandig mogelijk bestaan van de cliënt. De directe leefomgeving is daarom een belangrijk onderdeel van de zorg.

Zeer goede woonzorg begeleiding gehad vanuit verslavingskliniek als overbrugging terug in de maatschappij! 
Bron: www.zorgkaartnederland.nl

"Zeer te spreken!"

Er is veel aandacht voor jou als persoon en staan altijd voor je klaar. Er werken leuke begeleiders en het is hier ook heel erg gezellig.

Bron: www.zorgkaartnederland.nl

"Woonzorg Eindhoven is top!"

Ik had nooit gedacht dat ik überhaupt op mezelf zou gaan en zover zou komen als ik nu ben ,maar dankzij woonzorg Eindhoven is mijn leven nu een stuk fijner ondanks mijn stoornis.

Bron: www.zorgkaartnederland.nl

"mijn leven nu een stuk fijner"

Beschermd wonen aan de TU?

Via Woonzorg Eindhoven kan het!

Voor een selectief aantal jongeren biedt Woonzorg Eindhoven de mogelijkheid om begeleid te wonen aan de TU/e (Technische Universiteit Eindhoven). Het betreft een begeleidingstraject voor jongeren die al vrij zelfstandig zijn en die zich graag in een leerzame omgeving willen gaan ontwikkelen. De TU bevindt zich tegenover het Centraal Station Eindhoven en is daardoor makkelijk te bereiken.

Woonzorg Eindhoven specialiseert zich in het begeleiden van jongeren die te maken hebben met een GGZ-diagnose zoals Autisme en ADHD.

Meer weten?
Aanmelden


Verder lezen

Wie zijn we?

Woonzorg Eindhoven is een kleinschalig wooninitiatief. Hier is heel bewust voor gekozen, zodat we onze bewoners van echte aandacht en de nodige begeleiding kunnen voorzien. Wij vinden het belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren en te behouden. Zo zorgen we ervoor dat onze bewoners zich ook echt thuis voelen. Om bij ons te kunnen wonen is een indicatie vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), de gemeente of je verzekering nodig.

Voor wie?

Onze bewoners zijn jongeren en jongvolwassenen vanaf 17 tot een jaar of 30 met een LVG of GGZ-diagnose. Maar wat hun achtergrond ook is, onze bewoners hebben allen iets gemeen: ze zijn gemotiveerd om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten. Ze hebben er zelf voor gekozen met begeleiding te wonen en willen samen met ons de eerste stappen naar zelfstandigheid zetten. Ervaringen uit het verleden, leven met een stoornis, een beperking of een andere achtergrond vragen soms om een steuntje in de rug; wij helpen hen daarbij.

Lekker centraal

Dit voormalige onderwijsgebouw is getransformeerd naar gloednieuwe woonruimtes. De studio’s zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd zodat je direct kunt verhuizen! Het betreft zelfstandige studio’s met het comfort van een eigen luxe keuken en badkamer met douche.

Alles erop en eraan

Naast jouw eigen ruimte zijn er in het pand ook gemeenschappelijke ruimtes te vinden. Na een lange studie- of werkdag kun je optimaal ontspannen in bijvoorbeeld de tv-kamer, sport- en spelruimte, karaokebar, vergaderruimte of op het dakterras!

Verder is er een wasruimte (wasmachines, drogers, strijkplanken zijn aanwezig) en is er een horecagelegenheid gevestigd op de begane grond.

Maar... slechts beperkte beschikbaarheid.

Zullen we een plekje vrij houden voor je?

Contactgegevens

Woonzorg Eindhoven

Correspondentieadres:

Postbus 6335,

5600 HH Eindhoven


clientenbureau@woonzorgeindhoven.nl

tav. Denise van Empel


Of vind ons op social media

Neem contact op!