Vacature: Ondersteunend begeleider

Ondersteunend begeleider

 

Vacatureprofiel Ondersteunend Begeleider

Ben jij iemand die anderen enthousiasmeert? En lever jij graag een bijdrage aan het vergroten en verbeteren van het woon-, werk- en leefklimaat van onze cliënten? Kom je dan bij ons werken?

‘Our story will inspire you!’

Wij willen kwetsbare jongeren vanaf 18 jaar oud uitdagen hun dromen te ontdekken en deze te gaan realiseren. Wij helpen en begeleiden onze cliënten bij het dagelijks functioneren en het vergroten van hun zelfredzaamheid.

 

Wat ga jij doen

In overleg met onze persoonlijk begeleider en coördinerend begeleider leg je huisbezoeken af rond jouw locatie. Je brengt de algemene leefsituatie van onze cliënten in kaart en bespreekt hun wensen, behoeften, problemen en hulpvragen.

Als aanspreekpunt voor de cliënten en buurtbewoners beantwoord je vragen en klachten op het gebied van het woon- en leefklimaat. Ook kun je een bemiddelende rol vervullen tussen bewoners en de hulp- en dienstverleners en andere professionals.

Daarbij vind je het leuk om onze cliënten enthousiast te maken voor deelname aan activiteiten die georganiseerd worden voor onze bewoners.

 

Onze ideale collega

Vanzelfsprekend ben je klantgericht en kun je je mondeling goed uitdrukken. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in een vergelijkbare functie en inzicht hebt in de doelgroep. Je hebt minimaal een MBO-diploma niveau 4 en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Op secure wijze verricht je administratieve werkzaamheden die aan de functie zijn verbonden zoals het invullen van registratieformulieren en rapportages.

De functie is voor 24 per week met in de toekomst uitbreiding mogelijk tot 28 uur, waarbij de werkdagen in overleg zullen worden vastgesteld. Bij voorkeur sta je ook open voor regelmatig werken op zaterdag en zondag.

 

Wat bieden wij

Een leuke functie om je verder te ontwikkelen! Je krijgt een half jaar contract met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en zelfs de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Deze functie is ingedeeld in schaal 4 van de CAO Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.

Wij bieden jou een fijne samenwerking met jonge, energieke collega’s. In onze samenwerking zal je een integere manier van communiceren ervaren. We zijn allemaal enorm betrokken bij de organisatie en onze cliënten. Heb je zin om mee te bouwen aan onze sterk groeiende organisatie?

 

Sollicitatieprocedure

‘Let your story inspire us!’ en motiveer waarom je interesse hebt in deze functie. Je kunt hier het sollicitatieformulier downloaden en middels je CV en motivatie je sollicitatie kenbaar maken en rechtstreeks mailen.

Kijk voor meer informatie op onze ‘werken bij’ pagina.