Vacature: Coördinerend Begeleider

Coördinerend Begeleider: Bouw Mee aan Inspirerende Zorg!

Ben jij de coördinator die niet alleen de touwtjes in handen heeft, maar ook het hart op de juiste plek? Wil jij een cruciale rol spelen in het vergroten en verbeteren van het woon-, werk- en leefklimaat van kwetsbare jongeren? Dan nodigen we je uit om samen met ons mee te bouwen bij Woonzorg Eindhoven!

‘Our story will inspire you’

Wij dagen kwetsbare jongeren vanaf 18 jaar uit om hun dromen te ontdekken en te realiseren. Bij Woonzorg Eindhoven bieden we begeleiding die verder gaat dan het dagelijks functioneren, met als doel de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten.

Waarom is deze positie jou op het lijf geschreven?

🌟Empatisch Coördinatorschap: als coördinator ben jij de oren en ogen van het team. Je bent niet alleen bedreven in het motiveren en inspireren van jouw team maar je zorgt er ook voor dat de wensen, behoeften, problemen en ambities van de doelgroep niet onopgemerkt blijven.

🚀 Resultaatgerichte Aanpak: jouw analytisch vermogen, gesteund door een solide HBO opleidingsachtergrond en ervaring, maakt jou de drijvende kracht achter het vertalen van uitdagingen naar oplossingen. Samen met jouw team analyseer je situatie en werk je doelgericht aan 100% bewonersbezetting en passende zorgplannen.

🤝 Netwerkbouwer: het creëren en onderhouden van contacten zit in jouw DNA. Van het smeden van banden met de doelgroep tot het samenwerken met gemeentelijke instanties en relevante organisaties – jij bouwt bruggen die de dienstverlening optimaliseren.

🔧 Optimalisatie expert: actief meedenken over (interne) verbeteringen en het signaleren van maatschappelijke ontwikkelingen is voor jou dagelijkse kost

Solliciteer nu en breng jouw vaardigheden in de praktijk terwijl je bouwt aan een zorgomgeving die écht het verschil maakt.


‘Let your story inspire us’
en vertel ons waarom je interesse hebt in deze functie.

Je kunt een mail sturen via solliciteren@woonzorgeindhoven.nl of een Whatsapp via 06- 15291599.

De functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Sociaal Werk.