Vacature: Virtueel Assistent

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN VIRTUAL ASSISTENT OP ZZP-BASIS

Wil jij graag een opdracht vervullen bij een organisatie met een maatschappelijke missie? Weet jij van aanpakken en beschik jij over organisatorische kwaliteiten? En bied je daarnaast graag ondersteuning aan het vergroten en verbeteren van onze organisatie? Kom dan Woonzorg – Begeleid Wonen Nederland versterken.

‘Our story will inspire you!’

Wij willen kwetsbare jongeren vanaf 18 jaar oud uitdagen hun dromen te ontdekken en deze te gaan realiseren. Wij helpen en begeleiden onze cliënten bij het dagelijks functioneren en het vergroten van hun zelfredzaamheid.

Wat ga je doen:

  • Vanuit jouw rol als virtual assistent zorg je voor werk gemak en ondersteuning aan de locatiemanagers. Je zorgt ervoor dat wensen, behoeften en problemen worden gehoord en biedt hierin ondersteuning aan het managementteam.
  • Je voert administratieve werkzaamheden uit en hebt een kritisch analytisch vermogen om administratie op de juiste manier te kunnen verwerken. Denk aan het opstellen van huurovereenkomsten, verwerken van huur- & energieverhogingen en wijzigingen in cliëntadministratie.
  • Je bent verantwoordelijk voor de online vertegenwoordiging van de organisatie; zo voer je bijvoorbeeld het social media plan uit en voer je werkzaamheden uit om de organisatie professioneel te vertegenwoordigen.
  • Je ondersteunt locatiemanagers bij lopende zaken, opdrachten en projecten die spelen op dat moment. Bijvoorbeeld audits, interne communicatie, software wijzigingen, contacten met externe partijen.
  • Je denkt actief mee over groei en ontwikkeling van de organisatie en levert een bijdrage aan de optimalisering daarvan.Onze ideale virtual assistantIs een expert in het bewaken van overzicht, werk accuraat en kan snel schakelen tussen verschillende activiteiten. Je werkt graag zelfstandig en bent proacitief. Vanzelfsprekend ben je klantgericht en kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in secretariële werkzaamheden. Verder draag je onze missie een warm hart toe en vind je een sociale en gezellig relatie op de digitale werkvloer ook belangrijk.Je werkt voor Begeleid Wonen Nederland breed met locaties in Tilburg, Apeldoorn, Helmond en Eindhoven. De werkzaamheden kunnen hoofdzakelijk digitaal worden uitgevoerd. Incidenteel kan gevraagd worden een keer naar locatie te komen. Mobiliteit per auto of openbaar vervoer is daarom noodzakelijk.

Wat bieden wij

Een opdracht waarin je kunt bijdragen aan de maatschappelijke missie van onze organisatie. Een grote diversiteit aan taken en ruimte om eigen intiatieven te ontplooien.

De opdracht is voor gemiddeld 24 uur per week en initeel voor een periode van 6 maanden daar twee collega’s met verlof zijn.
Verder bieden wij jou een fijne samenwerking met enthousiaste en betrokken collega’s. In onze samenwerking zal je een integere manier van communiceren ervaren. We zijn allemaal enorm betrokken bij de organisatie en onze cliënten. Heb je zin om mee te bouwen aan onze sterk groeiende organisatie?

Laat van je horen en ‘Let your story inspire us!’

Stuur ons een e-mail (vacature@woonzorgeindhoven.nl) en wij zijn benieuwd wat jou inspireert om ons te komen ondersteunen. In verband met de vakantieperiode plannen we de eerste gesprekken in de week van 15 augustus a.s.

We kijken uit naar je reactie!