Cliëntenbureau

Laten we samen de eerste stap zetten

Hallo ik ben Linda, een van de medewerkers clientenbureau en persoonlijk begeleider. Ik werk nu bijna twee jaar bij Begeleid Wonen Nederland in Eindhoven.
Wat ik geweldig vind aan dit werk is o.a. dat ik alle aanmeldingen en intakes doe. Voor mij is dit veel meer dan gesprekken voeren en beslissen welke woonvorm passend is.
Voor mij betekent dit dat ik de deur ben naar nieuwe kansen voor jongeren. Wat hun weg ook is geweest, hoe zwaar hun rugzak onderweg ook geworden is.. Als ik motivatie proef dan mag ik de deur voor een mooie toekomst open slaan. Naast deze functie ben ik met liefde ook persoonlijk begeleider. Het mooie hieraan vind ik de speciale band die je samen opbouwt gedurende de tijd. Ondertussen heb ik een hechte band met veel van de jongeren die ik begeleid!
Ben jij of ken jij iemand tussen de 18 en de 30 jaar die op zoek is naar begeleid wonen? Heb je een inkomen, een dagbesteding, een beschikking voor beschermd wonen en ben je gemotiveerd om de eerste stap te zetten naar zelfstandigheid?

 

Aanmelden

Ben jij er klaar voor?