Page content

Ofra Rademaker

Ofra Rademaker

Hoi, ik ben Ofra en werk alweer 3 jaar met veel plezier bij Woonzorg Eindhoven.

Vanaf mijn tienerjaren wist ik dat ik graag mensen wilde helpen, maar wist niet precies in welke vorm. Het moest sowieso iets met jongeren zijn, want daar kon/kan ik het beste mee connecten.

Dat er maar een klein leeftijdsverschil zit tussen mij en de jongeren die ik begeleid maakt dan ook totaal niet uit! Het zorgt juist voor meer wederzijds begrip tussen beiden.

Ik ben bijna rechtstreeks vanuit mijn opleiding begonnen met werken voor Woonzorg Eindhoven en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor. Ik heb hier heel veel over het werkveld, maar vooral ook over mezelf geleerd. Ik heb echt mijn eigen begeleidingsstijl kunnen ontwikkelen en weet ik dus heel goed wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn.

Jezelf zijn, vanuit je eigen ervaringen en met je eigen verhaal andere inspireren en bemoedigen staat centraal. Dit maakt het werken bij Woonzorg Eindhoven zo uniek. En niet te vergeten het GE-WEL-DI-GE team waarmee ik mag samenwerken. We zijn divers, maar vullen elkaar perfect aan en we hebben gewoon heel veel plezier met elkaar en in het werk. Wat wil je nog meer?