Page content

Yvon Verhoeven

Yvon Verhoeven

Hoi, ik ben Yvon!

Ik werk sinds begin maart dit jaar bij Woonzorg Eindhoven als persoonlijk begeleider en groepsbegeleider.
Het is mijn eerste echte baan in de hulpverlening sinds ik twee jaar geleden met de deeltijd studie Sociale Studies ben begonnen. In de eerste twee jaar heb ik voornamelijk stage gelopen en nu dus mijn eerste baan.

En dan kom je in zo’n warm bad als Woonzorg Eindhoven! Ik voelde me vanaf het allereerste moment op mijn plek. De collega’s zijn allemaal zo betrokken en gedreven in hun werk en staan klaar voor de jongeren (en voor elkaar) om hen verder te brengen in het leven.
Dit is precies waarom ik de carrièreswitch heb gemaakt. Samen met de jongeren kijken naar wat ze nodig hebben en samen kijken hoe we de opgestelde doelen kunnen behalen. Het geeft zo veel voldoening als je ziet dat ze stappen maken, hoe klein ook.

Bij Woonzorg krijg je de ruimte om je eigen werkwijze te ontwikkelen. Er is geen standaard plan van aanpak omdat iedere jongere anders is en we maken echt persoonlijk contact en nemen de tijd om vertrouwen op te bouwen. Wat ik heel mooi vind is dat we naast de jongeren staan en dat iedereen op zijn eigen manier een connectie maakt met de jongeren, met ruimte voor humor en plezier.
Daarnaast ben je je eigen instrument in het werkveld en hierdoor leer je ook veel over jezelf.