Stichting Leuk je te Ontmoeten!

Stichting Leuk je te Ontmoeten richt zich op mensen uit regio Eindhoven. In principe is iedereen welkom. We richten ons echter voornamelijk op mensen met bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking en/of mensen die graag wat extra ondersteuning willen in het aangaan van nieuwe contacten.

Wij richten ons op mensen die graag naar een ‘normaal café’ gaan midden in de samenleving. We horen vaak dat er veel mensen zijn die niet volledige aansluiting vinden bij het ‘reguliere uitgaansleven’. Tegelijkertijd voelen zij zich ook niet 100% thuis op een soos-avond. Wij proberen daarom juist een sfeer en omgeving te creëren die nét iets laagdrempeliger en toegankelijker is dan het gewone uitgaansleven.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het behoorlijk spannend kan zijn om alleen naar een ontmoetingsavond te gaan. Een nieuwe plek met veel onbekenden. Sommige mensen vinden het gezellig of prettig om een bekende mee te nemen en dat mag!

Een aantal voorbeelden om je een goede indruk te geven van de doelgroep:

Mensen uit Eindhoven en omgeving;
Mensen met een (licht) verstandelijke beperking;
Mensen met een vorm van autisme en/of soortgelijke problematiek;
Mensen die kampen met eenzaamheid en graag hun netwerk uitbreiden/versterken;
Mensen die gewoon zin hebben in een gezellig avondje uit;
Overige mensen met soortgelijke hulpvraag/behoefte, tenslotte is iedereen uniek en welkom!
Dus kom jij uit regio Eindhoven en herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan ben je van harte welkom.

Weet je nog niet zeker of jij aansluiting zult vinden bij de ontmoetingsavonden? Neem dan gerust contact met ons op, we denken hier graag over mee!