Persoonlijke begeleider en Woonbegeleider

Word jij onze nieuwe collega?

Persoonlijke begeleider en Woonbegeleider bij Woonzorg Eindhoven

Als persoonlijke begeleider ben je eerste aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de realisatie van de individuele begeleiding van jong volwassenen met een psychische- en/of psychiatrische – en/of verstandelijke beperking.
Samen met de cliënt (en eventuele betrokkenen) stel je een individueel zorgplan op en ben je verantwoordelijk dat de afspraken vertaald worden naar dagelijkse zorg, begeleiding en betrokkenheid. Je creëert een veilig klimaat waarin de cliënt zich verder kan ontwikkelen om de zelfredzaamheid te kunnen vergroten.Je stimuleert de cliënt in het aangaan van gezonde relaties met familie, omgeving en betrokken instanties.
De begeleiding is gericht op het tegengaan van verwaarlozing en het vergroten van de zelfredzaamheid.
Woonbegeleiding hoort tevens tot de werkzaamheden: het realiseren van 24-uurs zorg in een beschermde woonomgeving waarbij de accent zowel ligt op de individuele ondersteuningsvragen als op de leefomgeving in de woningen.

Functie eisen
Een afgeronde relevante MBO opleiding- optimistisch- goede communicatievaardigheden- stressbestendig- flexibel- in het bezit van een rijbewijs en auto- kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband- staat stevig in je schoenen- affiniteit met de doelgroep- woont in Eindhoven of met een max. van 15 min van Eindhoven af.
Kennis en ervaring op het gebied van ggz-clienten, autisme en verslavingsproblematiek.

Wie zijn wij
Woonzorg Eindhoven bestaat uit zelfsturende dynamische teams die zich inzetten voor kwetsbare personen vanaf 17 jaar. Woonzorg Eindhoven helpt en begeleidt haar cliënten bij het dagelijks functioneren en helpt hen te werken naar zelfstandigheid en toekomstmogelijkheden.

Vereiste ervaring
Minstens 3 jaar ervaring op het gebied van: GGZ, autisme en verslavingsproblematiek.
Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

Wij bieden
Een marktconform salaris;
Doorgroeimogelijkheden;
Werken in een dynanische omgeving samen met gepassioneerde collega’s.