Bewoners - Woonzorg Eindhoven

Wie wonen bij Woonzorg Eindhoven?

Ze zijn gemotiveerd om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten.

WijEindhoven

Gemeente

GGzE

Woonbedrijf

Stichting Door!

Wie wonen er bij Woonzorg Eindhoven

Onze bewoners zijn jongeren en jong volwassenen vanaf 17 jaar tot een jaar of dertig met een LVG of GGZ diagnose. Maar wat hun achtergrond ook is, onze bewoners hebben allen iets gemeen: ze zijn gemotiveerd om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten. Ze hebben er zelf voor gekozen met begeleiding te willen wonen en samen met ons de eerste stappen naar zelfstandigheid te zetten. Ervaringen uit het verleden, leven met een stoornis of beperking of een andere achtergrond vragen soms om een duwtje in de rug; wij helpen hen daarbij.


Woonzorg Eindhoven is bewust een kleinschalig wooninitiatief, zodat we onze bewoners van echte aandacht en de nodige begeleiding kunnen voorzien. Wij vinden het belangrijk om een huiselijke sfeer te behouden. Zo zorgen we ervoor dat onze bewoners zich ook echt thuis voelen in hun huis. Om bij ons te kunnen wonen is een indicatie vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), de gemeente of je verzekering nodig .

Wat zeggen anderen over ons?

"Zeer te spreken"

Zeer goede woonzorg begeleiding gehad vanuit verslavingskliniek als overbrugging terug in de maatschappij! Zeer te spreken!

ZorgkaartNederland

 • " mijn leven nu een stuk fijner"

  Omdat mijn vertrouwen in het verleden zeer vaak beschadigd is had ik geen hoop en vertrouwen meer in mensen of Hulp verlenging, zo was het ook toen ik met woonzorg Eindhoven in aanraking kwam ,ik dacht eerst zien dan geloven .en dankzij hun woon ik nu in een pracht appartement met geweldige zorg.ik had nooit gedacht dat ik überhaupt op mezelf zou gaan en zover zou komen als ik nu ben ,maar dankzij woonzorg Eindhoven is mijn leven nu een stuk fijner ondanks mijn stoornis.

  ZorgkaartNederland

 • "Woonzorg Eindhoven is top!"

  Woonzorg Eindhoven is top! Er is veel aandacht voor jou als persoon en staan altijd voor je klaar. Er werken leuke begeleiders en het is hier ook heel erg gezellig. Ze organiseren regelmatig activiteiten zodat je elkaar kan leren kennen en niet alleen bent met de bijvoorbeeld de feestdagen.

  ZorgkaartNederland

 • " ze zijn in goede handen"

  Hartelijk dank voor de goede zorgen voor mijn zoon. Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor de empathische en professionele hulp. Veel succes met alle cliënten, ze zijn in goede handen.

  ZorgkaartNederland

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Onze producten en diensten via de Steunwijzer

  Beschermd Wonen

  Pakket - Midden

  Productcodes: 15A04

  Locatie(s):

  Eindhoven en Son en Breugel 

  Beschermd Wonen

  Pakket - Zwaar

  Productcodes: 15A06

  Locatie(s):

  Eindhoven en Son en Breugel

  Ondersteuning Zelfstandig leven

  Midden (WMO)

  Productcodes: 10A57

  Locatie(s): Eindhoven

  Ondersteuning Zelfstandig leven

  Zwaar (WMO)

  Productcodes: 10A59

  Locatie(s): Eindhoven

  Eigen bijdrage berekenen

  Personen die zorg ontvangen vanuit de WMO en de WLZ betalen een eigen bijdrage. Deze bijdrage is afhankelijk van het inkomen. Wil jij weten hoe hoog jouw eigen bijdrage is voor beschermd wonen, klik dan direct door naar het rekenprogramma van het CAK.

  Wij kunnen je niet behandelen,

  maar wij kunnen je wel helpen het juiste pad te bewandelen.