Wij hebben diverse zelfstandige studio's beschikbaar.
Reserveer je plekje

Page content

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Woonzorg Eindhoven heeft een onafhankelijke vetrouwenspersoon aangesteld voor medewerkers en cliënten die met een bijzondere vraag zitten. Heb je vragen, klachten of problemen op het gebied van een onheuse bejegening tussen bijvoorbeeld andere cliënten, begeleiders en/of collega’s onderling ? Neem dan contact op met de vetrouwenspersoon van Woonzorg Eindhoven, namelijk: Mevr. A. van de Giessen.

Contact

Stuur een mailtje naar A. van de Giessen via vertrouwenspersoon@woonzorgeindhoven.nl en zij zal je binnen 2 dagen een reactie geven via e-mail of telefoon. Laat dus altijd ook even je telefoon nummer achter in je mail zodat ze sneller contact met je kan opnemen.

Mevr. A. van de Giessen zal samen met jou een afspraak maken zodat je al je vragen of problemen kan bespreken. De vertrouwenspersoon heeft als taak om alles wat je wilt bespreken als vertrouwelijk te behandelen en zal de onderwerpen dan ook niet met anderen bespreken, tenzij je hier natuurlijk toestemming voor geeft.

Enkele voorbeelden
Om je op weg te helpen benoemen we hier een aantal voorbeelden wanneer je hulp in kan schakelen van de vertrouwenspersoon.

  • Je durft bepaalde onderwerpen niet te bespreken met je begeleider of coördinator.
  • Je voelt je bedreigd of wordt gepest door cliënten of collega’s.
  • Je komt er als medewerker niet uit met je leidinggevende.
  • Voel jij je (seksueel) geïntimideerd, agressief benaderd of heerst er volgens jou vriendjespolitiek?

Mevr. A. van de Giessen kan jou ondersteunen en adviseren en doet haar best om samen met jou tot een fijne oplossing te komen.